Underhåll av äventyrsbadet

Inom kort kommer ett underhållsarbete av äventyrsbadet att påbörjas. Underhållet gäller vissa delar av äventyrsbadet och påverkar inte simhallen och de två bassänger som finns där.

Det underhåll som ska göras medför att vissa delar av äventyrsbadet måste hållas stängda under en period.  

- Underhållet kommer i första skedet påverka hoppbassängen och spacebowl, vilket gör att de hålls stängda. Barnlagunen och ångbastun som finns i äventyret kommer vara öppna som vanligt ett tag till, säger David Risell, verksamhetschef.

- Om några veckor kommer vi behöva stänga hela äventyrsbadet för att kunna färdigställa arbetet, men exakt när hela äventyret stängs går inte svara på just nu. Men vi gör såklart allt vi kan för att kunna hålla öppet som vanligt igen till höstlovet, säger Per Johansson, fastighetsförvaltare.

- Självklart är man välkommen att bada, leka och simma i bassängerna som finns i simhallen. Våra fina nyrenoverade bastur är också i gång under simhallens öppettider, säger David.

Barnlagunen är en mysig del av äventyrsbadet som passar för de yngre barnen. Där finns en grund pool med en liten rutschkana, vattensprutor, djur och fontäner för vattenlek. Öppettider till simhallen och barnlagunen i äventyrsdelen hittar du på www.ljungby.se/ljungbysimhall På sidan kan du också hitta information om öppettiderna skulle ändras på grund av underhållsarbetet samt priser och aktiviteter.

Kommentera