Äventyrsbadet öppnar måndag 28 oktober!

Underhållsarbetet i äventyrsbadet är klart och från måndag hälsar vi alla välkomna att bada i äventyret igen.

I äventyrsbadet har ett omfattande arbete gjorts för att täta en vattenläcka. Det har bland annat medfört att flera av bassängerna i äventyrsdelen har tömts på vatten, felsökts och reparerats. Nu är arbetet klart och äventyret kan öppna igen.    

- Vi är glada att arbetet har gått enligt plan och att vi kan öppna igen lagom till höstlovet, säger David Risell, verksamhetschef.

Klockan 10 på måndag öppnar äventyret igen.

- Då hälsar vi alla välkomna till äventyrsbadet för bad och lek. Ångbastun som finns i äventyret öppnar också, så dit är man självklart också välkommen, säger David.

Under höstlovet kommer dessutom hinderbanan i simhallen vara öppen för lek.

- Under höstlovet vill vi att det ska vara extra roligt att besöka simhallen och äventyrsbadet. Då lägger vi i wibit-banan i den stora bassängen, en klurig hinderbana som är rolig för både yngre och äldre barn, säger David.

Öppettider till äventyrsbadet och simhallen hittar du på sidan Ljungby simhall och äventyrsbad. Där finns också information om när wibit-banan är öppen.

Förutom att bada under höstlovet finns många roliga och spännande aktiviteter. Kika in i evenemangskalendern för att se allt roligt som händer. www.ljungby.se/evenemang 

Kommentera