titelbild

Mötesplats Godsmagasinet

Välkommen till Mötesplats Godsmagasinet - för daglediga som har en stund över!

Här på Mötesplats Godsmagasinet erbjuder vi hela tiden aktiviteter som du kan delta i, men du är även välkommen om du bara vill komma in för att ta en fika, samtala och umgås.

Få hjälp med det vardagliga

Här kan du få hjälp med vardagliga saker som kan kännas svåra att klara av på egen hand. Kanske behöver du ställa dig i bostadskö på internet men vet inte hur man gör? Du kanske vill gå med i en förening men vet inte vilken eller hur man går till väga? Detta är exempel på saker som vi på Mötesplats Godsmagasinet hjälper dig med.

Föreningsfrågor

Behöver du hjälp och information om föreningsfrågor, bidragsansökningar och annat finns Ljungby kommuns föreningslots Jan-Inge Roubert på plats och guidar er genom alla frågor.

Som förening har du även möjlighet att boka Godsmagasinet kostnadsfritt för olika typer av föreningsaktiviteter under Mötesplats Godsmagasinets öppettider. Välj Godsmagasinet och önskat datum i den övre rullgardinen och klicka sedan på Starta sökning.

En mötesplats för alla

Du behöver inte ha någon tydlig agenda för att besöka Mötesplats Godsmagasinet utan dörren står öppen för alla. Hit kan du komma för bara ta en fika, samtala med vänner och för att skaffa nya bekantskaper.

Avvikande öppettider

  • Fredag den 26 maj
  • Tisdag 30 maj på grund av utbildning
  • Måndag 5 juni
  • Fredag 23 juni - Midsommarafton
  • Stänger för sommaren den 3 juli och öppnar igen den 20 augusti
  • Julstängt från den 18 december

Kontakt

Kontakt

Kommentera