titelbild

Sunnerboskoj

Sunnerboskoj anordnas av Ljungby kommun i samarbete med Smålandsidrotten och Ljungby Gymnastikklubb och vänder sig till barn och ungdomar i Ljungby kommun i åldrarna 6-16 år. Under sommaren får du chansen att testa på en mängd olika aktiviteter och träffa nya och gamla kompisar.

Aktiviteterna är kostnadsfria och genomförs med ungdomsledare och i samarbete med lokala föreningar. Kom när du vill under den angivna programtiden och stanna så länge du känner för, du behöver inte anmäla dig i förväg. Arrangörerna tar inget ansvar för bad på badet.

Sunnerboskoj 2017

Sunnerboskoj 2017 pågår under sju veckor vecka 26-32 runt om i Ljungby kommun. Testa parkour, dans, träffa räddningstjänsten och ha massa skoj på våra uppblåsbara hinderbanor och annat!

ikonProgram vecka för vecka.pdf
Diplom från MUCF

Under sommaren 2016 genomförde kultur- och fritidsförvaltningen en större satsning på sommarlovsaktiviteter. Projektet Sunnerboskoj utökades från två till åtta veckor och tillgängligheten förbättrades. Istället för att enbart ha en fast bas i Ljungby gjordes Sunnerboskoj till en mobil verksamhet som åkte runt till orter i kommunen för att få bättre spridning och kunna nå ut till fler barn och ungdomar.

I december 2016 uppmärksammades denna satsningen. Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF, har tilldelat Ljungby kommun ett diplom för det fina arbete som gjordes under sommarlovet.

Kontakt

Kommentera